OPMERKING: Dit onderwerp laat zien hoe je je account kunt verwijderen.
Als je alleen een video of oproep (Santa Video of Santa Call) wilt verwijderen, klik je in "Mijn creaties" op de video die je wilt verwijderen.
Als je de mobiele app gebruikt, vind je drie uitgelijnde stippen rechtsboven de video.
Als je op de website bent, staan de drie puntjes naast het pictogram met de reactie van de recorder.
Klik hierop; er wordt een vervolgkeuzemenu geopend, selecteer "verwijderen" om de actie te bevestigen en de video wordt verwijderd.
Als je in plaats daarvan de account wilt verwijderen:
Onthoud dat als je het verwijdert, alle aankopen, video's en gesprekken die je hebt gemaakt samen met het account verloren gaan. We kunnen deze actie niet ongedaan maken.
Als je zeker weet dat je je account wilt verwijderen, zijn dit de stappen:
Op de PNP-website:
1. Selecteer je naam en selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
2. Selecteer Account verwijderen onder aan de pagina.
3. Bevestig de accountverwijdering in het pop-upbericht.
Op de mobiele PNP-app:
1. Selecteer in de ouderhoek het menu Instellingen openen (in de kopbalk).
2. Selecteer Mijn profiel/uw accountnaam.
3. Selecteer onder aan de pagina Account verwijderen.
4. Bevestig de accountverwijdering door in het pop-upbericht nogmaals op Account verwijderen te tikken.
Op de mobiele PNP-app (Android):
Vanuit de app via Android-apparaten:
1. Klik op de drie horizontale lijnen die u in de linkerhoek van het hoofdscherm vindt.
2. Open het uitklapmenu en klik op "Mijn profiel".
3. Onderaan de pagina staat in het rood "Account verwijderen".
4. Klik erop en voltooi de actie.