*Figyelmeztetés* Ha töröl egy címzettet, a számára készült összes videó és hívás is elveszik. Ezt a műveletet nem tudjuk visszacsinálni.
A PNP weboldalon válassza ki a nevét a jobb felső sarokban, majd válassza a Címzettjeim menüpontot.
Vagy a PNP mobilalkalmazáson nyissa meg a fejlécben a beállítások menüt, és válassza a Saját címzettek menüpontot.
Ebben a részben keresse meg a törölni kívánt címzettet, és válassza a Törlés lehetőséget.