• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • XTwitter
  • Pinterest
  • Youtube

🇨🇦

2007-2026

  • Home
  • Tartalom
  • Alkotásaim
  • Mikulás falu

Hogyan tudom törölni a PNP-fiókomat?

MEGJEGYZÉS: Ez a téma megmutatja, hogyan törölheti fiókját.

 

Ha csak egy videót vagy hívást szeretne törölni (Santa Video vagy Santa Call) A "Saját alkotások" menüpontban kattintson a törölni kívánt videóra.

Ha a mobilalkalmazást használja, a videó jobb felső sarkában három egymás mellé igazított pontot talál.

  

Ha a weboldalon van, a három pont a felvevő reakció ikonja mellett található.

 

Kattintson ide; egy legördülő menü nyílik meg, válassza a "törlés" lehetőséget a művelet megerősítéséhez, és a videó törlődik.

Ha ehelyett törölni szeretné a fiókot:

Ne feledje, hogy ha törli, a fiókkal együtt az összes vásárlása, videója és létrehozott hívása is elveszik. Ezt a műveletet nem tudjuk visszacsinálni.

Ha biztos vagy a fiók törlésében, a következő lépésekkel járj el:

A PNP weboldalán:

1. Válassza ki a nevét, majd a legördülő menüből válassza a Saját fiókom menüpontot.

2. Válassza a fiók törlése lehetőséget az oldal alján.

 

3. A felugró üzenetben erősítse meg a fiók törlését.

 

 

A PNP mobilalkalmazáson:

1. A Szülői sarokban válassza a Beállítások menü megnyitása menüpontot (a fejlécben).

2. Válassza a Saját profilom/a fiókja neve lehetőséget.

3. Az oldal alján válassza a Fiók törlése lehetőséget.

4. A fiók törlését a felugró üzenetben ismét a Fiók törlése gombra való koppintással erősítse meg.

 

A PNP mobilalkalmazáson (Android):

Az alkalmazásból az Android készüléken keresztül:

1. Kattintson a főképernyő bal sarkában található három vízszintes vonalra.

2. Nyissa meg a legördülő menüt, és kattintson a "Saját profil" menüpontra.

3. Az oldal alján piros színnel a "Fiók törlése" feliratot találja.

4. Kattintson rá, és fejezze be a műveletet.

Vissza