• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • XTwitter
  • Pinterest
  • Youtube

🇨🇦

2007-2026

  • Hjem
  • Indhold
  • Mine kreationer
  • Julemandens landsby

Hvordan sletter jeg en modtager?

Hvis du sletter en modtager, vil alle videoer og opkald, der er foretaget for vedkommende, også gå tabt. Vi har ingen mulighed for at fortryde denne handling.

 

På PNP's hjemmeside skal du vælge dit navn øverst til højre og vælge Mine modtagere.

 

Eller på PNP's mobilapp skal du åbne indstillingsmenuen i topbjælken og vælge Mine modtagere.

I dette afsnit skal du scrolle for at finde den modtager, du vil slette, og vælge Slet.

 

Tilbage