BEMÆRK: Dette emne viser dig, hvordan du sletter din konto.
Hvis du kun vil slette en video eller et opkald (Santa Video eller Santa Call), skal du fra "Mine kreationer" klikke på den video, du vil slette.
Hvis du bruger mobilappen, finder du tre ens prikker øverst til højre i videoen.
Hvis du er på hjemmesiden, er de tre prikker ved siden af ikonet for optagerreaktion.
Klik her; en rullemenu åbnes, vælg "slet" for at bekræfte handlingen, og videoen vil blive slettet.
Hvis du i stedet vil slette kontoen:
Husk, at hvis du sletter den, vil alle køb, videoer og opkald, du har oprettet, gå tabt sammen med kontoen. Vi har ingen mulighed for at fortryde denne handling.
Hvis du er sikker på, at du vil slette din konto, er dette trinene:
På PNP's hjemmeside:
1. Vælg dit navn, og vælg Min konto i dropdown-menuen.
2. Vælg Slet konto nederst på siden.
3. Bekræft sletningen af kontoen i pop op-beskeden.
På PNP-mobilappen:
1. I forældrehjørnet skal du vælge Åbn indstillingsmenuen (i overskriftslinjen).
2. Vælg Min profil/dit kontonavn.
3. Vælg Slet konto nederst på siden.
4. Bekræft sletningen af kontoen ved at trykke på Slet konto igen i pop op-beskeden.
På PNP-mobilappen (Android):
Fra appen via Android-enheder:
1. Klik på de tre vandrette linjer, som du finder i venstre hjørne af hovedskærmen.
2. Åbn rullemenuen, og klik på "Min profil".
3. Nederst på siden finder du den røde tekst "Slet konto".
4. Klik på den, og fuldfør handlingen.