NOTĂ: Acest subiect vă va arăta cum să vă ștergeți contul.
Dacă doriți să ștergeți doar un videoclip sau un apel (Santa Video sau Santa Call) Din "Creațiile mele" faceți clic pe videoclipul pe care doriți să îl ștergeți.
Dacă folosiți aplicația mobilă, veți găsi trei puncte aliniate în partea dreaptă sus a videoclipului.
Dacă vă aflați pe site-ul web, cele trei puncte se află lângă pictograma de reacție a înregistratorului.
Faceți clic aici; se va deschide un meniu derulant, selectați "delete" pentru a confirma acțiunea și videoclipul va fi șters.
Dacă, în schimb, doriți să ștergeți contul:
Nu uitați că, dacă îl ștergeți, toate achizițiile, videoclipurile și apelurile pe care le-ați creat vor fi pierdute împreună cu contul. Nu avem nicio modalitate de a anula această acțiune.
Dacă sunteți sigur că doriți să vă ștergeți contul, iată care sunt pașii:
Pe site-ul PNP:
1. 1. Selectați numele dvs. și selectați Contul meu din meniul derulant.
2. 2. Selectați Ștergeți contul în partea de jos a paginii.
3. Confirmați ștergerea contului în mesajul pop-up.
În aplicația mobilă PNP:
1. În Colțul părinților, selectați Deschideți meniul de setări (în bara de antet).
2. 2. Selectați Profilul meu/Numele contului dvs.
3. În partea de jos a paginii, selectați Ștergeți contul.
4. Confirmați ștergerea contului atingând din nou Delete account (Ștergere cont) în mesajul pop-up.
În aplicația mobilă PNP (Android):
Din aplicația prin intermediul dispozitivelor Android:
1. Faceți clic pe cele trei linii orizontale pe care le găsiți în colțul din stânga al ecranului principal.
2. Deschideți meniul derulant și faceți clic pe "Profilul meu".
3. În partea de jos a paginii, veți găsi mențiunea cu roșu "Delete Account" (Ștergeți contul).
4. Faceți clic pe ea și finalizați acțiunea.