Wszystkie spersonalizowane wiadomości wideo są ściśle prywatne ze względu na użycie unikalnych adresów URL, które zapewniają dostęp twórcom i odbiorcom zidentyfikowanym w procesie personalizacji; jeśli jednak udostępnisz link wideo innym osobom, wyświetlisz go na publicznym komputerze lub udostępnisz w mediach społecznościowych, każdy, kto ma dostęp do linku, będzie mógł go obejrzeć.
UWAGA: Tylko właściciel filmu z Mikołajem może użyć opcji "Pobierz HD", aby stworzyć pamiątkę tego magicznego wspomnienia.