Gdy odblokujesz jakiekolwiek filmy lub połączenia, musisz utworzyć ten produkt, zanim pojawi się on w Moich kreacjach.
Możesz przejść do sekcji Filmy lub Połączenia, aby zobaczyć, co odblokowałeś, a następnie kontynuować ich personalizację.