• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • XTwitter
  • Pinterest
  • Youtube

🇨🇦

2007-2026

  • Αρχική σελίδα
  • Περιεχόμενο
  • Οι δημιουργίες μου
  • Το χωριό του Άγιου Βασίλη

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου PNP;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το θέμα θα σας δείξει πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας.

 

Αν θέλετε να διαγράψετε μόνο ένα βίντεο ή μια κλήση (Santa Video ή Santa Call) Από το "Οι δημιουργίες μου" κάντε κλικ στο βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, θα βρείτε τρεις ευθυγραμμισμένες κουκκίδες στην επάνω δεξιά πλευρά του βίντεο.

  

Αν βρίσκεστε στον ιστότοπο, οι τρεις τελείες βρίσκονται δίπλα στο εικονίδιο αντίδρασης της συσκευής εγγραφής.

 

Κάντε κλικ εδώ- θα ανοίξει ένα αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "διαγραφή" για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια και το βίντεο θα διαγραφεί.

Εάν αντί αυτού θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό:

Να θυμάστε ότι αν τον διαγράψετε, όλες οι αγορές, τα βίντεο και οι κλήσεις που έχετε δημιουργήσει θα χαθούν μαζί με τον λογαριασμό. Δεν έχουμε τρόπο να αναιρέσουμε αυτή την ενέργεια.

Αν είστε σίγουροι για τη διαγραφή του λογαριασμού σας, τα βήματα που ακολουθούν είναι τα εξής:

Στην ιστοσελίδα του PNP:

1. Επιλέξτε το όνομά σας και επιλέξτε Ο λογαριασμός μου από το αναπτυσσόμενο μενού.

2. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

3. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή του λογαριασμού στο αναδυόμενο μήνυμα.

 

 

Στην εφαρμογή PNP για κινητά:

1. Στη γωνία γονέων, επιλέξτε άνοιγμα του μενού ρυθμίσεων (στη γραμμή κεφαλίδας).

2. Επιλέξτε Το προφίλ μου/το όνομα του λογαριασμού σας.

3. Στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

4. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή του λογαριασμού πατώντας ξανά Διαγραφή λογαριασμού στο αναδυόμενο μήνυμα.

 

Στην εφαρμογή PNP για κινητά (Android):

Από την εφαρμογή μέσω συσκευών Android:

1. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται στην αριστερή γωνία της κύριας οθόνης.

2. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο "Το προφίλ μου".

3. Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα βρείτε τη διατύπωση με κόκκινο χρώμα "Διαγραφή λογαριασμού".

4. Κάντε κλικ σε αυτήν και ολοκληρώστε την ενέργεια.

 

Επιστροφή