ЗАБЕЛЕЖКА: Тази тема ще ви покаже как да изтриете акаунта си.
Ако искате да изтриете само видеоклип или повикване (Дядо Коледа видео или Дядо Коледа повикване) От "Моите творения" щракнете върху видеоклипа, който искате да изтриете.
Ако използвате мобилното приложение, ще намерите три подравнени точки в горния десен ъгъл на видеоклипа.
Ако използвате уебсайта, трите точки се намират до иконата за реакция на рекордера.
Щракнете тук; ще се отвори падащо меню, изберете "изтриване", за да потвърдите действието, и видеоклипът ще бъде изтрит.
Ако вместо това искате да изтриете акаунта:
Не забравяйте, че ако го изтриете, всички покупки, видеоклипове и обаждания, които сте създали, ще бъдат изгубени заедно с акаунта. Нямаме възможност да отменим това действие.
Ако сте сигурни, че искате да изтриете акаунта си, ето какви са стъпките:
На уебсайта на PNP:
1. Изберете името си и изберете Моят акаунт от падащото меню.
2. Изберете Изтриване на профила в долната част на страницата.
3. Потвърдете изтриването на акаунта в изскачащото съобщение.
В мобилното приложение на PNP:
1. В ъгъла за родители изберете Отвори менюто с настройки (в заглавната лента).
2. Изберете Моят профил/наименованието на профила ви.
3. В долната част на страницата изберете Изтриване на профила.
4. Потвърдете изтриването на акаунта, като в изскачащото съобщение отново натиснете Изтрий акаунта.
В мобилното приложение на PNP (Android):
От приложението чрез устройствата с Android:
1. Щракнете върху трите хоризонтални линии, които се намират в левия ъгъл на основния екран.
2. Отворете падащото меню и щракнете върху "Моят профил".
3. В долната част на страницата ще откриете текста в червено "Изтриване на профила".
4. Кликнете върху него и завършете действието.